Malerklatter og penselstrøg får smilene frem

Kom til fernisering og lad dig inspirere til at skabe livsglæde for yngre plejehjemsbeboere

Onsdag d. 28. juni kan du opleve syv yngre plejehjemsbeboeres kunst på Lokalcenter Skelager. Kunsten har de selv lavet på et malerværksted – et værksted, som skal fremme livskvaliteten blandt yngre plejehjemsbeboere, og som du til arrangementet kan høre mere om og lade dig inspirere af.
At være yngre plejehjemsbeboer er nemlig ikke altid let. De er et andet sted i livet og har ofte andre behov og ønsker end de øvrige beboere. Derfor er Sundhed og Omsorg og Hjerneskadeforeningen gået sammen om at undersøge, hvad de drømmer om, og har skabt nye, inspirerende aktiviteter. Foruden malerværkstedet i Skelager har Carl Blochs Gade og Vejlbygade arrangeret ture ud i det blå, badminton og bagning for yngre beboere, med stor succes. De udfolder sig kreativt, føler sig kompetente og kalder mindre på personalet.

Hvad får du som leder ud af at deltage?
– Du får inspiration til aktiviteter, som øger livskvaliteten for yngre plejehjemsbeboere
– Du får indblik i at samarbejde med foreninger
– Du kan byde ind med dine ideer til, hvordan vi bedst imødekommer yngre beboeres behov

Derudover kan du nyde malerierne og møde kunstnerne. Jette Skive byder velkommen. Se hele programmet her

Hvor? Festsalen på Lokalcenter Skelager, Skelagervej 33, 8200 N
Hvornår? D. 28 juni kl. 14-16

Tilmelding: Tilmeld dig arrangementet senest 15. juni ved Mette Taarsted Soelberg på soemet@aarhus.dk eller på tlf. 2920 4439
Læs mere: Samarbejdet med Hjerneskadeforeningen er en del af den tværgående innovationsindsats ”Øget livskvalitet for voksne og ældre borgere med handicap”

http://www.innovationiaarhus.dk/da/Oeget-Livskvalitet-for-Voksne-og-Aeldre-Borgere-Med-Handicap.aspx