Spørgsmål om sorg

Det Nationale Sorgcenter udsender i disse dage et spørgeskema til ledere og forstandere i Sundhed og Omsorg. I modtager spørgeskemaet, fordi Sorgcenteret i øjeblikket kortlægger viden blandt medarbejderne om sorg efter dødsfald.

Kortlægningen skal bl.a. danne grundlag for udarbejdelsen af kliniske retningslinjer for kompliceret sorg ved dødsfald.

Rådmand Jette Skive sidder i Sorgcentrets styregruppe og opfordrer til, at I svarer på spørgsmålene. Jeres svar er vigtige, fordi de bliver brugt til at udvikle viden og kompetencer, så professionelle inden for sorgområdet kan forebygge, afdække og sætte ind tidligt og kvalificeret i forhold til mennesker med kompliceret sorg og deres familier.

Svarfristen på spørgeskemaet er den 26. juni 2017.
Få evt. mere at vide hos konsulent Jonas Laurholt fra Det Nationale Sorgcenter – jla@sorgcenter.dk
tlf. 70 26 67 66