Udsættelse af CURA til efter sommerferien

Borgersikkerheden er den altafgørende faktor til, at vi ikke har taget Cura i brug.

Vi har fået styr på de data, som udløste sidste udsættelse. Cura er i drift i Københavns Kommune, men med et ustabilt disponeringssystem. Derfor venter vi til vi har fået styr på den del også.

Fra chefteamets side vil vi gerne sige jer en stor tak for det enorme arbejde I har leveret indtil nu. Og på trods af udsættelserne går I alle til opgaven med en imponerende gejst og energi. Det har vi den allerstørste respekt for.

Og efter en vejfortjent sommerferie håber vi, at I alle står klar igen. For en god implementering af Cura er central, når vi i Sundhed og Omsorg insisterer på at sætte borgeren i centrum i det daglige arbejde. Og det lykkes vi kun med, med jeres opbakning og engagerede deltagelse.

Hilsen
Hosea Dutschke