Folkemøde: Vi skal skabe de bedste rammer for frivillige og borgere med demens

Fra Chefteamet er Jette Skive, Hosea Dutschke og Thune Korsager til Folkemøde 2017 på Bornholm for at sætte både frivillighed og demens på dagsordenen

Hvordan skaber vi de bedste rammer for frivilligt arbejde? Er det gode liv det samme for den demensramte som for de pårørende?

Sådan lyder et par af de spørgsmål, som vi har taget med til Allinge til dette års folkemøde. Sundhed og Omsorg sætter alle sejl ind på at debattere demens og frivillighed – to af vores helt store dagsordner, som vi med et arrangement i går torsdag og i dag fredag sætter fokus på og søger inspiration til. For der bliver lyttet til Aarhus Kommune og der bliver kigget på de initiativer vi har arbejder med såsom, dejlig mad til de ældre, demensindsats og frivilligområdet.

”Til folkemødet sætter vi spot på vores gode indsatser, som skal inspirere nationalt, samtidig med at vi selv får nye ideer. Vi inviterer til debat for at få inspiration til, hvordan vi kan skabe de bedste forhold for borgere på sundhedsområdet og ældreområdet. Det handler også om at styrke, hvordan vi bedst muligt kan være noget for andre, at forme gode relationer og en Kærlig Kommune, hvor velfærd er noget, vi skaber sammen,” siger direktør Hosea Dutschke, Sundhed og Omsorg og fortsætter “Det er dejligt at der bliver lagt mærke til vores store indsats”.