Samskabelsesmøder skyder Frivillighovedstad 2018 i gang

Mød op, deltag og vær med til at samskabe Frivillighovedstaden

Planlægningen af Aarhus som Frivillighovedstad er i fuld gang. Når vi skriver 2018, skal vi have masser af gode aktiviteter, som både fejrer frivilligheden og viser os nye veje til velfærd i samspil med civilsamfundet.

For at finde frem til aktiviteterne, inviterer Frivillighovedstaden til en række samskabelsesmøder, hvor forskellige temaer vedr. frivillighed drøftes og bliver til aktiviteter. Samskabelsen sker i et samarbejde mellem civilsamfundet, erhvervslivet og kommunen – og derfor er det væsentligt, at kommunen er repræsenteret bredt fra alle magistratsafdelinger ved hvert af møderne.

Rådmand Jette Skive har netop godkendt en indstilling, hvor MSO forpligter sig til at deltage med chefer og medarbejdere ved alle møderne, og rådmanden har tilkendegivet, at hun dels åbner et af møderne, og at hun agter at deltage i flere af dem.

Chefteamet opfordrer jer til at møde op, deltage aktivt og være med til at samskabe Frivillighovedstaden. I må også meget gerne tilskynde medarbejdere, borgere og frivillige til at deltage, så vi kan føre samskabelsen ud i praksis.

Læs mere om møderne, deres indhold, tid og sted på www.frivillighovedstad.dk