Ph.d-stipendiat om læring inden for ældrepleje og sundhed

I Sundhed og Omsorg lægger vi mange kræfter i elevers, studerendes og medarbejderes uddannelse og kompetenceudvikling. Og den konstante udvikling af opgaverne inden for ældrepleje og sundhed gør behovet for uddannelse og efteruddannelse større og større.

Men hvordan sikrer vi et optimalt udbytte af uddannelse og kompetenceudvikling? Hvordan tilrettelægger vi læring, så den er spændende, så vi husker den og så vi kan anvende den? Hvordan får vi mest læring for pengene?

Uddannelse og kompetenceudvikling kan foregå på mange måder. Vi vil gerne blive klogere på, hvilke former og metoder inden for uddannelse og kompetenceudvikling, der fungerer bedst i vores kontekst.

Sundhed og Omsorg indgår derfor i et samarbejde med SOSU Østjylland og Aalborg Universitet om et Ph.d. stipendiat. Ph.d.-projektet skal skabe ny viden om læring inden for ældrepleje og sundhed – og dermed bidrage til at de medarbejdere, borgerne møder, har de nødvendige kompetencer.

Se stillingsopslaget her

Kontakt: HR – Helle Rasmussen – hras@aarhus.dk