Forberedelse til ledertræf

Der er nu mindre end en måned til årets ledertræf

Inden træffet vil vi gerne, at du kender programmet for dagen – og har haft en dialog med dine lederkollegaer og din direktion om ønsker og forventninger til dagen og om, hvad du gerne vil hente med hjem.

Du kan derfor allerede i dag finde både program og forberedelsesmateriale på Kursusportalen. Søg på ’Ledertræf 2017’.

Du skal som leder: Kig i forberedelsesmaterialet og se, hvordan du kan forberede dig til ledertræffet for at få mest muligt med hjem. Dagen kommer til at handle om mange forskellige veje til og opmærksomheder på, hvordan du som leder kan arbejde med implementering og forankring.

Du skal som ny leder: Som ny leder i Sundhed og Omsorg vil vi opfordre til, at du gør dig godt bekendt med vores strategi ved at deltage i ’Mestring af strategien’ torsdag den 21. september, kl. 9-12. Du kan tilmelde dig allerede i dag på Kursusportalen. Søg på ’Mestring af strategien’.

Har du glemt at tilmelde dig? Det er obligatorisk at deltage i ledertræffet – men vi har alligevel brug for, at du tilmelder dig, så vi kan sammensætte grupper, bestille forplejning osv. Hvis du har glemt at tilmelde dig inden deadline i onsdags, kan du kontakte Mette Schjeldahl, med@aarhus.dk