Første uge med CURA

Efter et par urolige dage i starten af ugen, slutter den med stabil drift på CURA.

Flere og flere kommer på CURA og vi er nu oppe på 2.150 medarbejdere. Med så mange nye brugere af systemet så stiger behovet naturligvis for hjælp og svar på spørgsmål. Der har derfor igennem ugen været stort pres på supporten både i CURA teamet og hos tovholdere i områderne, men alle har klaret opgaven til topkarakter. 

I Chefteamet vil vi gerne rose alle for at holde modet og humøret oppe. Vi ved godt, at det har været en hård uge med både prøvelser og frustrationer, men vi er meget stolte over jeres indsats og det store arbejde i alle har gjort for at  få CURA lykkedes.

Nu, hvor slutningen på den første uge med Cura nærmer sig, kan vi derfor forsigtigt konstatere, at det med fælles hjælp er gået godt. Når nye store IT systemer som CURA skal rulles ud til så mange medarbejdere, så vil der altid være udfordringer vi ikke kan forudse, men vi er rigtig godt på vej.

 

Stort tak til jer alle.

Chefteamet