Det er NU, sosu-hjælperne skal tage stilling til videre- uddannelse

Sundhed og Omsorg søger nu engagerede sosu-assistent-elever med start februar eller senere i 2018. Har du nogen

Sundhed og Omsorg søger nu engagerede sosu-assistent-elever med start februar eller senere i 2018. Har du nogen hos dig – så hjælp dem med at søge. 

Sundhed og Omsorg tilbyder flere fordele til de sosu-hjælpere, der videreuddannelser sig – dels et såkaldt Turbo-forløb for de medarbejdere, hvis uddannelse er fra før 2002, og dels en særlig lønaftale.

Informationsmøde 25. oktober

For sosu-hjælpere, der har planer om at videreuddanne sig til sosu-assistenter, er der informationsmøde på Søren Frichs Vej 36 i kantinen, 1.sal den 25. oktober 2017, kl.15.30-17. Her kan deltagerne få mere at vide om Turbo-forløbet, om sosu-assistent-uddannelsen og om lønaftalen gældende for sosu-hjælpere i Aarhus Kommune, der vælger at videreuddanne sig til sosu-assistenter. Læs mere om informationsmødet på Portalen. Det er også her, man tilmelder sig såvel informationsmødet som selve uddannelsen.

Tilmeldingsfristen for informationsmødet er 25. oktober kl. 15.30, mens ansøgningsfristen for stillingsopslag er 29. oktober.

Som leder kan du – hjælpe dine sosu-hjælpere ved at gøre dem opmærksom på mulighederne samt evt. hjælpe med tilmeldinger og ansøgninger.

Spørgsmål til elevstillinger: Uddannelsesteamet på mail: MSO-Uddannelsesteam@aarhus.dk eller telefonnr: 5157 6616 (mellem klokken 9-12)