Temaeftermiddag for ledere om hyppigt sygefravær

Vil du have hjælp og redskaber til en mere systematisk og struktureret håndtering af sygefraværet hos dine medarbejdere? Så kan du deltage i temaeftermiddagen den 23. november kl. 12-15.

Eftermiddagen faciliteres af en ekstern konsulent fra Cabi og en konsulent fra MSO. Sammen sætter vi fokus på, hvordan man som leder kan arbejde med kulturen i teamet omkring fravær og fremmøde, og hvordan man får indarbejdet en systematik i sygefraværsopfølgningen.

I løbet af eftermiddagen får du mulighed for at dele viden og erfaringer med lederkolleger, høre oplæg og få input fra interne og eksterne konsulenter om, hvordan det hyppige sygefravær kan nedbringes.

Yderligere oplysninger og tilmelding via Kursusportalen – søg på ‘tema eftermiddag  for ledere’. 

OBS! Kort tilmeldingsfrist – den 3. november.