Cura: Tekniske problemer og prioritering af fejlløsningen

Områdernes direktioner har i dag drøftet fejlene i Cura – helt præcist har vi drøftet, hvordan disse kendte fejl og barrierer indvirker på borgersikkerheden, som står øverst på dagsordenen hos os alle sammen.

På nuværende tidspunkt arbejder områderne videre med work-arounds. Det anbefales at fastholde den kurs indtil fejlene er løst.  Det kan være fejl som fx; at man som medarbejder får to forskellige overblik over, hvem der besøger borgeren – alt afhængigt af, om man læser dette på en app eller på Cura plan.

Direktionerne vil i de kommende uger få et samlet overblik på, hvornår de forskellige fejl løses af vores digitale partner Systematic og dette overblik skal naturligvis deles med alle ledere.

Du vil høre nærmere omkring dette overblik i Chefteamets 5 Minutter.