Forflytningsvejlederkursus

Implementeringen af den nye forflytningsvejlederordning er i fuld gang i områderne. Hvis dine nye forflytningsvejledere ikke har været på uddannelse endnu, så udbyder SOSU Østjylland nu endnu et kursus D. 11.-13. december 2017 & 15.-17. januar 2018.

Din opgave som leder er:

  • At medvirke til at implementere forflytningsvejlederordningen og understøtte den i hverdagen.
  • At sørge for, at dine forflytningsvejledere bliver uddannet til at varetage opgaven.  

 

Forflytningsvejlederordningen er en fælles ramme for forflytningsvejledere i områderne, hvor der også er plads til lokalt råderum. Der skal udpeges én ledelsesmæssig tovholder for forflytningsvejlederne i hvert område, der har ansvar for lokal organisering, implementering og drift af forflytningsvejlederordningen.

Den nye forflytningsvejlederordning skal være implementeret i 2017.

Du kan læse om forflytningsvejlederordningen her.

Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til: Cecilie Høegh Langvad, chl@aarhus.dk,  61 94 30 26 eller til Jette Fallemann Nicolajsen, JFN@sosuaarhus.dk,  22 80 98 70 /87 41 26 64, uddannelseskonsulent SOSU Østjylland