Særlig indsats for mennesker med lettere demens – projektleder søges

Projektleder søges

– ansøgningsfrist 4. december

 

Fredag d. 10. november fik Aarhus Kommune tilsagn fra Sundhedsstyrelsen om midler, i alt 2.801.033 kr., fra puljen til opstart af et fælles rådgivnings- og aktivitetscenter – “Rådgivnings- og Aktivitetscenter Østjylland”. 

Sammen med Alzheimerforeningen, Odder, Syddjurs og Favrskov kommuner vil vi udvikle og igangsætte meningsfulde og brugerstyrede aktiviteter, etablere inkluderende fællesskaber og tilbyde tidlig, koordineret og rehabiliterende demensfaglig indsats og rådgivning til personer med let til moderat demens. Der vil være særligt fokus på yngre og deres familier.

Centeret er murstensløst og bygger videre på de allerede gode initiativer, der er i gang i de involverede kommuner.

Til at lede projektet, der løber over 2 år, ansættes pr. 1. februar 2018 en projektleder, som vil blive tilknyttet Alzheimerforeningen, og som fysisk vil få placering i Alzheimerforeningens lokaler i DemensHjørnet.

Er du – eller kender du nogen, der kunne være interesseret – så få mere at vide om stillingen på jobindex.dk