Vi løfter i flok

I MSO står vi midt i en stor forandringsproces, hvor der er fokus på digitalisering og understøttelse af fælles arbejdsgange samt samarbejdsformer i form af særlige vigtige projekter som fx Cura, Forløbsmodellen og Start hos borgeren.

 

Det betyder, at vi møder udfordringer i implementering af disse projekter. Vi anerkender som Chefteam fuldt ud de forandringer I møder i jeres store indsats hver dag hos vores borgere.  

 

Jeres åbenhed og tilbagemeldinger som ledere i implementeringen spiller en ekstrem vigtig rolle. Helt konkret gør I os opmærksomme på, at vi har vigtige afhængigheder mellem vores projekter. Et eksempel på dette er fx Start hos borgeren som nu iværksættes i et roligt tempo indtil vi er nået længere med implementeringen af Cura. Vi skal vi fortsat arbejde på at dele viden om implementeringen, så vi kan fjerne de udfordringer vi oplever.  

 

Fokuseret understøttelse

For at understøtte dig som leder sætter vi nu mere fokuseret ind på at levere information om de problemer og løsninger vi arbejder på i implementeringen af projekterne. Om et par timer modtager du derfor den første informationspakke, som adresserer en række bekymringer og barrierer, som vi pt. arbejder med i forhold til implementeringen af Cura.

 

Pakken indeholder følgende information:     

  • Håndtering af medarbejdernes bekymring omkring borgersikkerhed
  • Løsninger på håndtering af manglende vejtid i CuraPlan
  • Løsninger på den oplevede ”mindre tid” i det nye indsatskatalog
  • Besværligheder i forhold til kommunikation i Cura
  • Arbejdsgange og vejledninger på vej
  • Roadmap for nyudvikling og rytmen for ny funktionalitet samt overblik over hvordan vi håndterer og kommunikerer i forhold til fejlrettelser.

 

Vil du vide mere, så kontakt:

Poul Martin Christensen, Digitaliseringchef