Første spadestik til Generationernes Hus tages 5. januar

Generationernes Hus på Aarhus Ø er et af Aarhus Kommunes mest innovative projekter. Huset bliver en nyskabelse og et foregangseksempel indenfor generationsbrobygning og nye måder at tænke kommunale institutioner på, både organisatorisk og i et samliv med lokalsamfundet.

I ét og samme hus vil børn, unge, voksne og ældre leve og bo sammen – børn i institution, studerende, familier, mennesker med handicap og ældre med behov for pleje. Flere hundrede mennesker får et liv og en dagligdag i et inspirerende hus mellem byggerier som Havnehusene, Pakhusene, Isbjerget, Havneholmen og AARhus.

5. januar kl. 13 tages de første spadestik til Generationernes Hus, Thit Jensens Gade 1, 8000 Aarhus Ø. Efter taler fra bygherrerne – Aarhus Kommune v/rådmand Jette Skive og Brabrand Boligforening v/formand Keld Albrechtsen –  bliver spaderne stukket i jorden, med assistance fra en flok børnehavebørn.

Generationernes Hus er efter planen klar til brug i 2020