Flere muligheder for sosu-elever i Sundhed og Omsorg

Praktikforløbene for sosu-elever er blevet længere efter uddannelsesreformen i januar 2017. Det betyder bl.a., at eleverne, i forhold til sygeplejefaglige opgaver, i slutningen af uddannelsen har mulighed for at opnå generelle kompetencer svarende til deres uddannede kollegers.

Uddannelseskonsulenterne og alle praktikvejledere i MSO har på en fælles temadag den 29 nov. 2017 bidraget til materialet om, hvornår og hvordan sygeplejefaglige opgaver kan overdrages til sosu-elever. Du kan finde kompetenceskemaer her og læse mere om elever og borgersikker sygepleje her

Ovenstående indarbejdes i instruks for borgersikker sygepleje (marts 2018).

Spørgsmål kan rettes til uddannelseskonsulenterne

Inge Almvig ia@aarhus.dk
Marianne Beck Andersen maand@aarhus.dk