Nu åbner Frivillighovedstad Aarhus

Kom og vær med til opvarmning og fest i hele uge 3

Søndag 21. januar overtager Aarhus officielt titlen som Europæisk Frivillighovedstad 2018.

I løbet af året vil Aarhus og hele regionen hylde og fejre frivilligheden og fællesskaberne og åbne for at afprøve nye veje til velfærd. Det hele starter med en åbningsuge, hvor frivilligheden og fællesskaberne fejres under overskriften ’Del dit Fællesskab’. Den officielle del finder sted på rådhuset, med deltagelse af frivillighovedstadens protektor, hendes kongelige højhed kronprinsesse Mary. Den mere uofficielle del foregår i Ridehuset fra kl. 14 til 17. 60 værter, der repræsenterer frivillige fællesskaber, foreninger og organisationer, byder på fællesskabssuppe og en god frivillighedssnak. Desuden er der taler, musik og underholdning. Se hele programmet her.

Opvarmningsuge på bl.a. lokalcentre
Frivillige fællesskaber og foreninger i alle størrelser står bag en spændende åbningsuge, hvor alle er velkomne til at opleve, hvad frivillighed og medborgerskab går ud på og betyder for andre mennesker. I Sundhed og Omsorg åbner flere lokalcentre bl.a. dørene op for deres fællesskaber. Læs mere om alle de spændende arrangementer i åbningsugen her:

 

Kom og vær med – også resten af året!
Foruden de mange arrangementer i åbningsugen vil året byde på mange – både store og små – fejringer, markeringer og projekter, som hele byen inviteres til at deltage i. Som ansat i Sundhed og Omsorg vil du også opleve, at der i løbet af året sættes fokus på, hvordan samarbejdet omkring frivillighed og medborgerskab kan styrkes.

 

Følg med i programmet for Frivillighovedstad 2018 på hjemmesiden eller på facebook