PPS bliver til VAR Healthcare

Det nye PPS-VAR Healthcare er nu tilgængeligt på www.varportal.dk

Hvad får jeg på den nye platform?

  • Ny og moderne platform med nyt design
  • Procedurerne er lette at finde og lette at bruge
  • Forbedret søgefunktion
  • Tilgængelig på smartphone, tablet, PC/MAC

Hvordan logger jeg på VAR?

Du kan komme direkte ind i VAR fra computer eller tablet, når du er på arbejdspladsens intranet. Hvis du er uden for kommunens netværk eller ønsker adgang på smartphone, må du registrere dig som ny bruger i VAR. Det gælder også, hvis du/I tidligere har været registreret i PPS. Følg dette link for vejledning til login, som også viser, hvordan du får VAR som APP på mobilen.

Handlingsanvisninger i Cura skal opdateres

Vær opmærksom på, at links i andre dokumenter, hjemmesider, journal mm. ikke omdirigeres automatisk fra PPS til VAR portalen. Alle links til handlingsanvisninger i Cura må ændres over til de korrekte VAR (www.varportal.dk). 

Her kan du se en tidsplan for implementeringen. Vær opmærksom på, at PPS bliver lukket 1. marts.

Spørgsmål? Kontakt Ditte Jensen i Kvalitet og Borgersikkerhed, 4185 7783, jdi@aarhus.dk