Cura: Opdatering er udsat fra uge 9 til uge 10

… fordi leverandøren ikke kan levere som lovet.

Ny forventet opdateringsdato er tirsdag den 6. marts.

Uddannelse i iteration 20

I forbindelse med opdateringen afvikles der i uge 9 en række workshops for tovholdere, implementeringsagenter og ressourcekoordinatorer. Din lokale tovholder ved hvor mange pladser det enkelte område har og vil hjælpe med at kordinere tilmeldingen til dagene.

Hvis du vil vide mere Følg med i den generelle driftstatus og se roadmap for tidsplan her. I uge 8 opdateres oversigten med en oversigt over hvilke konkrete, organisatoriske spor vi arbejder på i første halvdel af 2018.  

Hvad gør vi når leverandørerne ikke holder hvad de lover? Det kan du læse mere om her.

Yderligere oplysninger Digitaliseringschef Poul Martin Christensen, 2920 9916, jhl@aarhus.dk