Cura: opdatering i uge 10 er udsat

Den planlagte opdatering af Cura i uge 10 er desværre udskudt, da vores leverandør ikke kan levere en fejlrettet version til os. Vi kender ikke den nye opgraderingsdato endnu, men vi arbejder selvfølgelig på, at det bliver hurtigst muligt. Ny udmelding om opgraderingsdato kommer senest på mandag 26. februar. Det betyder også at den planlagte undervisning i uge 9 er aflyst for både Cura app/web og CuraPlan.

 

Uddannelse i iteration 20 – på en ny måde

Set i lyset af de gentagne udsættelser og deraf aflysninger af uddannelse har vi gentænkt den måde vi vil informere jer om ny funktionalitet på. Der bliver tale om temabaserede webinarer for tovholdere, implementeringsagenter samt øvrige relevante. Efter deltagelse i webinaret kan deltagerne bruge uddannelsesmiljøet og vejledningerne til at undervise relevante brugere. Din lokale tovholder har en oversigt over hvilke webinarer vi planlægger og vi udsender de konkrete indkaldelser i løbet af næste uge.

Du kan følge med i den generelle driftstatus her og se roadmap for tidsplan

Yderligere oplysninger: digitaliseringschef Poul Martin Christensen, 2920 9916, jhl@aarhus.dk