Fidusbamse til Skelager

Plejehjemmet Skelager har fået fem nye tema-rum, og ét af dem er et herreværelse. Initiativet har givet flot medieomtale i den forløbne uge – ja, Radio24Syv-programmet Cordua & Steno havde sågar forstander Lis Kjems i studiet og gav hende ‘ugens fidusbamse’  har endda fået ugens fidusbamse for initiativ til herreværelse – ugens medieomtale øger stoltheden

TV-Avisen omtalte især herreværelset tirsdag i nyhederne 21.30.

Torsdag fulgte Radio24Syv op i programmet Cordua & Steno. De gav ugens fidusbamse til forstander Lis Kjems. Hør de knap 10 minutters indslag, hvor de kom ind på mande- og kvinderoller, #metoo og rygeregler på plejehjemmet.

Når medarbejderne oplever en god historie om deres arbejdsplads i medierne, og de hører om det fra deres omgangskreds, så kommer der stolthed op i en. Det som politikerne har besluttet, har nu haft en positiv virkning hos ikke bare beboerne men også medarbejderne,” siger Lis Kjems, forstander, Plejehjemmet Skelager.

Du kan læse om Sundhed og Omsorgs besjælings-program her