Lederuddannelse: Tid til at melde dig til DOL

Hvis du er leder med medarbejderansvar, har du muligheden for at deltage i Aarhus Kommunes diplomuddannelse i offentlig ledelse (DOL).

De i alt 10 moduler giver dig en meritgivende lederuddannelse på diplomniveau – og nu er der åbent for tilmelding til efterårets moduler.

Hvorfor DOL?
Med Aarhus Kommunes DOL får du som leder en meritgivende uddannelse, som er både teoretisk og praksisnær – og som tager afsæt i Aarhus Kommunes aktuelle initiativer og politiske beslutninger.   Alle moduler på uddannelsen er kvalitetssikret gennem en certificeringsordning. Det betyder, at du har sikkerhed for anerkendelse i forhold til andre uddannelser på diplomniveau og efterfølgende adgang til relevante master- og kandidatuddannelser.  

Det praktiske
Aarhus Kommunes DOL-hjemmeside kan du læse om indholdet på de forskellige moduler, om mulighederne for at sammensætte din egen lederuddannelse, om adgangskrav osv. Du tilmelder dig via KursusPortalen under ”Ledelsessporet”, hvor du kan se de 10 moduler, datoer for undervisning m.m.

Spørgsmål? kontakt HR-udviklingskonsulent Rikke Steen Andersen, 4185 9632, rista@aarhus.dk