Ledelsestræf 2018: Dilemmadag

Hvert år i oktober samles alle ledertrainees, forstandere, viceforstandere og ledere i Sundhed og Omsorg og de selvejende institutioner til årets ledelsestræf. I år afvikles træffet på Hermans i Tivoli Friheden tirsdag den 23. oktober.

Temaet er ‘dilemmaer’ – og dagen vil rumme oplæg og drøftelser om dilemmaets DNA, og om hvordan I arbejder med at lede i de dilemmaer, som opstår i arbejdet med ledetrådene og de prioriterede temaer.

Deltagelse på dagen er obligatorisk – men der er af praktiske hensyn brug for, at du tilmelder dig på Kursusportalen – søg på: ’Ledelsestræf 2018: Dilemmadag’. Der er åbnet for tilmelding nu og frem til den 1. oktober.   

Har du spørgsmål, kan du kontakte: strategikonsulent Lone Hauberg Toft, lht@aarhus.dk eller HR-udviklingskonsulent Rikke Steen Andersen, rista@aarhus.dk