Tilmelding til kompetenceudvikling for sygeplejersker og terapeuter

I efteråret 2017 besluttede chefteamet at sætte al obligatorisk kompetenceudvikling på stand-by, for at skabe plads til implementering af CURA. Vi er nu atter klar til at starte på den obligatoriske kompetenceudvikling for sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Formålet med kurset er, at medarbejderne udvikler stærke kompetencer og dermed medvirker til at reducere antallet af forebyggelige indlæggelser.

Det der kendetegner kurset er:

  • Det tværfaglige samarbejde er i fokus
  • Faglig fordybelse i luftveje/KOL, fald og faldforebyggelse og kontinens/urinvejsproblemer
  • Forløbsmodellen er den røde tråd

Som leder er det vigtigt, at du understøtter medarbejdernes læringsforløb både før, under og efter kurset på VIA. En vigtig del af forberedelsen er kompetenceafklaringen inden kurset. Hvis medarbejderne blev kompetenceafklaret i efteråret, er det vigtigt at genopfriske kompetenceafklaringen og læringsfokus sammen med medarbejderen.

Du kan tilmelde medarbejderne på de nye hold på kursusportalen her – første hold starter den 3. september.  

Læs mere på portalen her, hvor du finder materiale om kompetenceudviklingen og diverse redskaber.

Spørgsmål? – kontakt udviklingskonsulent Vibeke Jørgensen, HR, jovi@aarhus.dk