Kræfterne blev sluppet fri

16. maj blev der afholdt vidensarrangement for de nye råd på lokalcentre og plejehjem. Over 100 fremmødte rådsmedlemmer, medarbejdere og ledere fik mulighed for at bruge eftermiddagen og aftenen på at vidensdele, inspirere og lære af hinanden og andre. Arrangementet blev skudt i gang af Camilla Fabricius, formand for udvalget for Frivillighed og Samskabelse, og Maj Morgenstjerne, Udviklingschef i Sundhed og Omsorg, og bød både på faglige oplæg, erfaringsudveksling, humoristiske sketches og speed dating hos relevante samarbejdspartnere.  

Folderen fra arrangementet finder du her www.aarhus.dk søg på ”Nærdemokrati”. Som leder kan du formidle folderen til de frivillige, du og dine medarbejdere er i kontakt med. Der er mange nyttige informationer bl.a. om samarbejdspartnere og muligheden for økonomisk støtte.

Vil du vide mere, så kontakt Team Frivillighed og Medborgerskab på mail: joco@aarhus.dk eller henan@aarhus.dk