Invitation til Frivilligbørs

FrivilligCenter Aarhus, MSB og Frivillighovedstad 2018 afholder fredag den 21. september kl. 16.00-19.00 FrivilligBørs Aarhus 2018. Frivilligbørsen giver Aarhus’ private virksomheder, offentlige institutioner og frivillige foreninger mulighed for at mødes og netværke og udveksle ressourcer på tværs af sektorer. Frivilligbørsen afholdes i Ridehuset og består af to timers børshandling og efterfølgende forplejning.

Har I brug for inspiration til, hvordan I kan deltage ved FrivilligBørs Aarhus, kan vi give følgende eksempel: Ved FrivilligBørs Aarhus 2016 deltog Bocenter Nord og tilbød blandt andet udlån af mødelokaler og efterspurgte til gengæld hjælp til at arrangere aktiviteter for bocentrets beboere. Netop disse tilbud og efterspørgsler fik bocentret kombineret i en udvekslingsaftale med foreningen Dem Og Os, som gerne ville låne bocentrets lokaler og som gengæld afholde en fredagsbar for beboerne på bocentret.

I kan læse mere, få yderligere inspiration og tilmelde jer FrivilligBørs Aarhus på hjemmesiden

Har I spørgsmål, eller ønsker I sparring omkring jeres deltagelse ved frivilligbørsen, kan I også kontakte arbejdsgruppen for Frivilligbørsen på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon: 2987 8361.