Ledelse gør en forskel

Derfor sætter vi god offentlig ledelse på dagsordenen på årets ledertræf d. 23/10, hvor vi bl.a. dykker ned i dilemmaledelse og ser nærmere på Ledelseskommissionens anbefalinger. Med ledetrådene er vi rigtig godt på vej, men vi er ikke i mål. 

Dilemmaer og datainformeret ledelse
Ledertræffet, den 23/10, åbner op for ny dialog om vores dilemmafyldte hverdag og vores lederroll. Vi skal bl.a. undersøge, hvordan en stærk strategi, gode data og videndeling kan hjælpe os i disse dilemmaer – og hvordan vi via datainformeret ledelse kan skabe bedre effekt hos borgerne og ny udvikling hos medarbejderne. Til at hjælpe os med ledelsesudvikling får vi bistand fra Center for Offentlig Ledelse v. Aarhus Universitet. Dette unikke samarbejde starter allerede nu, og det er vigtigt at I alle på forhånd besvarer det spørgeskema, I modtager fra Aarhus Universitet i jeres indbakke inden for de næste dage. Jeres besvarelser skal nemlig bruges som afsæt for vores fælles drøftelser på selve ledertræffet. Så hold godt øje med den deadline for besvarelse, der fremgår af mailen.
 
Tilmelding til ledertræf
Deltagelse på dagen er obligatorisk – men der er af praktiske hensyn brug for, at du tilmelder dig på Kursusportalen – søg på: ’Ledelsestræf 2018: Dilemmadag’. Der er åbnet for tilmelding nu og frem til den 1. oktober.   

Vi glæder os til et spændende ledertræf!

Chefteamet

Har du spørgsmål, så kontakt Rikke Steen Andersen, eller Lone Hauberg Toft.