Fælles intro-møder for nye chefer og ledere i Aarhus Kommune

Som chef i Sundhed og Omsorg er du også en del af noget større, nemlig chefgruppen i Aarhus Kommune.  Derfor er der nu et nyt introduktionsmøde for alle nye ledere i Aarhus Kommune: ”Fælles intro-møde – For dig, som er ny leder i Aarhus Kommune”. Formålet er at blive bekendt med de fællesstrategiske dagsordener – og at møde andre chefer og ledere fra andre magistratsafdelinger.

Deltagelse i mødet er obligatorisk for nye chefer i Sundhed og Omsorg og valgfrit for nye ledere og forstandere.

Mødet udbydes cirka fire gange årligt – og du kan læse mere om det på KursusPortalen under ”Ledelsessporet”.

Stadigvæk ”Velkommen om bord”

I Sundhed og Omsorg vil vi gerne byde nye kollegaer godt velkommen og give en god introduktion til den nye arbejdsplads. Uanset om man er ny medarbejder, elev, studerende, leder eller chef begynder rejsen ind i Sundhed og Omsorg på KursusPortalen med e-læringskurset  ”Velkommen om bord”. Kurset er obligatorisk for alle, der skal arbejde og uddanne sig i Sundhed og Omsorg.

Portalen finder du mere om onboarding i Sundhed og Omsorg.