Obligatorisk kursus i håndtering af sygefravær

Kære nye leder i Sundhed og Omsorg

Vi har i Sundhed og Omsorg et stort fokus på sygefravær, og derfor skal alle nye ledere i Sundhed og Omsorg på et obligatorisk kursus  i sygefraværshåndtering og den svære samtale.

Du vil på kurset blive introduceret til hvordan sygefraværsarbejdet er organiseret og hvordan vi arbejder systematisk med sygefraværet i Sundhed og Omsorg. På kurset vil du også få konkrete metoder til at gennemføre gode sygefraværssamtaler, herunder samtaleteknikker, anerkendende kommunikation med kant, samt tips og tricks til den gode samtale.

Kurset er af én dags varighed, fra klokken 8.30-15 og udbydes den 9. oktober 2018.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på Kursusportalen. Søg på ‘sygefraværshåndtering’

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte konsulent Aycan Yigen, tll. 4016 6948, email: ay@aarhus.dk

Har du i øvrigt brug for rådgivning/sparring, enten i en helt  konkret personsag eller om sygefraværet generelt i dit team, er du naturligvis velkommen til at kontakte enten Aycan Yigen eller jeres kontaktperson i Klyngen for Arbejdsmiljø og Sygefravær.