Undersøgelse af samarbejdet og samspillet mellem kommunale institutioner, foreninger og frivillige i Aarhus Kommune

I denne uge modtager alle ledere i Aarhus Kommune samt alle foreninger i Aarhus et spørgeskema, som spørger ind til viden og erfaringer med samarbejdet. Det er Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund, SDU der står bag undersøgelsen

De seneste år har der været øget fokus på at fremme samarbejdet mellem kommunale institutioner, foreninger og frivillige. Det gælder også i Aarhus Kommune, som i år er Europæisk Frivillighedshovedstad. For at få mere viden om omfanget af og erfaringerne, har Aarhus Kommune indgået en aftale med Syddansk Universitet om en undersøgelse af samarbejdet. Undersøgelsen gennemføres også i andre kommuner.

Som leder bedes du bidrage til undersøgelsen, ved at udfylde spørgeskemaet.

  • Kontakt Professor Bjarne Ipsen, bibsen@health.sdu.dk for spørgsmål vedrørende indhold eller af teknisk karakter.
  • Kontakt Maj Morgenstjerne, majmo@aarhus.dk for spørgsmål vedrørende baggrund for undersøgelsen