Kursustilbud til medarbejdere over 60 år

Arbejder du i Aarhus Kommune, og er du over 60 år? Så kan du få et kig ind ad vinduet til livet efter arbejdslivet og opdage nye udfordringer som frivillig.

KURSUS 29. TIL 30. OKTOBER OG SNUSEPRAKTIK I NOVEMBER
Hos Frivilligcenter Aarhus, Grønnegade 80, 3. sal

Som en del af Europæisk Frivillighovedstad Aarhus 2018 tilbyder Aarhus Kommune dig som medarbejder muligheden for at komme i praktik som frivillig.

Målet med kurset er at åbne vinduet til de mange aspekter i den nye begyndelse som fuldvoksen 60+’er for derved at finde vej til, hvad der er livskvalitet for den enkelte. I forbindelse hermed får deltagerne mulighed for at prøve at være frivillig inden for et område, der matcher den enkeltes interesser og behov.

Kursusleder er chefkonsulent Poul-Erik Tindbæk, der har flere års erfaring med vejledning af voksne om overgangen fra jobbet. Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte Poul-Erik Tindbæk på mail: pet@en3karriere.dk eller: 29612883. Se evt. også www.en3karriere.dk

Læs hele invitationen og programmet (pdf)