Skype for Business gør det let at deltage i et videomøde

Videomøder sikrer vidensdeling, når patienter udskrives

I en travl hverdag er det svært at nå fysiske møder med alle de sundhedsfaglige indsatser, der kan være omkring en borger. Videomøder muliggør at flere fagfolk mødes på en gang og udveksler viden.

Med Skype for Business, som automatisk starter op (fra den 15.10.18) på alle MSO PC’er, er det nu let at deltage i et videomøde eller lave et videoopkald med flere deltagere.
Den nemme tilgang til videomøder gør det let at udveksle vigtig viden om f.eks. en udskreven borger. Det benytter man sig bl.a. af i samarbejdet mellem AUH-Ældresygdomme og MSO.

Du skal bare klikke på mødelinket

For at sikre et godt forløb omkring en udskrivning inviterer AUH-Ældresygdomme fremover borgerkonsulenter i MSO til videomøder, når udskrevne patienter forventes at overgå til Vikærgården eller ved patienter, hvor der er kompleksitet. AUH står for hele koordineringen omkring mødet, så det eneste man som MSO-medarbejder skal gøre for at deltage i mødet er at klikke på et medsendt link i mødeinvitationen.

Vejledning til opsætning
Når du vil holde videomøder med dine kollegaer kan det forløbe på samme vis. Du vælger i din mødeindkaldelse ”Skype møde,” og et link indsættes, som du og dine kollegaer skal trykke på, når mødet starter, og så er I koblet på mødet.

Hvis du har spørgsmål til Skype for Business eller mødeinvitationer med videolinks, er du velkommen til at kontakte Christian Poulsen, Digitalisering på mail: chap@aarhus.dk