Sundhed og Omsorg går forrest i etableringen af en ny kandidatuddannelse for sygeplejersker

Hold dig opdateret om uddannelsen på hjemmesiden: www.apnidanmark.dk

Fremtidens nære sundhedsvæsen kommer under større pres: flere ældre og flere borgere med kroniske sygdomme, som skal behandles derhjemme. I flere andre lande med lignende udfordringer er avancerede kliniske sygeplejersker en del af løsningen, og derfor er Sundhed og Omsorg gået forrest i udviklingen og etableringen af en kandidatuddannelse i avanceret klinisk sygepleje, på engelsk Advanced Practice Nursing (APN). Sammen med 7 andre kommuner, Aarhus Universitet og Dansk Sygeplejeråd er det lykkes os at etablere en APN-uddannelse i Danmark. 

Uddannelsen udbydes på Aarhus Universitet med studiestart 1. september 2019, der er ansøgningsfrist d. 1. marts 2019. Aarhus Universitet afholder informationsmøde d. 16. januar 2019 fra kl. 17.00-19.00.

Ledere af sygeplejersker bliver orienteret om uddannelsen snarest muligt. Indtil da kan spørgsmål rettes til Kirstine Markvorsen på kimar@aarhus.dk eller Monica Milter Ehlers på emom@aarhus.dk eller 41 87 37 65.

Læs mere om APN og hold dig opdateret på www.apnidanmark.dk