Hvordan tager vi godt imod frivillige?

Hvordan tager vi godt imod frivillige, så de bliver en oplevelse rigere og har lyst til at komme igen?

Små handlinger kan have stor betydning for den enkelte. Få inspiration og konkrete redskaber til den gode modtagelse i folderen ‘Tag godt imod’, som er udarbejdet af DGI og ABC for Mental Sundhed. Pjecen er udviklet på baggrund af erfaringer, input og sparring fra foreninger, og i den finder du en række enkle værktøjer til den gode modtagelse. Gennem fire cases følger vi, hvordan små handlinger kan have stor betydning for den enkelte – og ikke mindst de gode råd til at få nye frivillige/deltagere til at føle sig velkomne.

Har du spørgsmål?

Kontakt Henriette Andersen i Frivillighed og Medborgerskab på mail henan@aarhus.dk eller telefon 41 85 79 55