Status på Cura

Opdateringen af Cura 25 er udskudt

Opdateringen af Cura 25 er udskudt. Vi forventer at kunne melde en ny dato ud i løbet af denne uge (uge 47). Baggrunden for udskydelsen er problemer med tilgængelighed på flere områder i Cura. Alle Loop-dokumenter vil være opdateret og lagt på Loop senest tirsdag den 20/11-18 om eftermiddagen. Her finder du:

  • den nye plan for opgradering, der strækker sig over 24 timer
  • oversigt over utilgængelighed inklusiv arbejdsgang
  • oversigten over kendte fejl
  • oversigten over Cura 25 (der er ændringer til oversigten, da CuraPlan også opdateres)

Evaluering af Cura implementeringsorganisation

Organiseringen evalueres pt med tilbagemeldingsfrist for direktionerne d. 26/11-18. Evalueringen fremlægges for på Intern Styregruppemøde den 3/12-18.

Nyt spor i vejledingsprojektet

De 4/12-18 starter et nyt spor i vejledningsprojektet med fokus på ydelser, handlingsanvisninger, opfølgning og tilstandsvurderinger. Hvis du er dokumentationskoordinator og interesseret i at deltage så tilmeld dig opstartsworkshoppen  via Kursusportalen. Forventet tidsforbrug er ca. 4 timer om ugen i 6-8 uger.