Nu kan du bestille GENLYDs julekort og til-og fra-kort

Som leder kan du bestille GENLYD’s flotte julekort samt til- og frakort ganske gratis. Måske er der beboere eller borgere i eget hjem, der gerne vil have hjælp til at pakke en gave ind eller sende en hilsen til en, de ikke har set i et stykke tid? Eller til at invitere en anden beboer, ven eller god bekendt?

Kortene er også til dig og dine medarbejdere. De reklamerer nemlig for genlydaarhus.dk på bagsiden, så I hjælper os med at få budskabet ud, hvis I sætter kortene på jeres julegaver eller lægger dem i jeres personalerum og dermed opfordrer jeres kolleger til at bruge dem.

Send en mail til programleder for GENLYD, Mia Saskia Olesen på omis@aarhus.dk, hvis du vil have kort. Angiv hvilken adresse, kortene skal sendes til (OBS: internt post, dvs. fx ’LC Eskegaarden, Att: XXXX’ og ikke postadressen) Skriv også hvilke kort og hvor mange af hver 🙂