Nyt rekrutteringssystem pr. 1. februar

Vores rekrutteringssystem ’Lumesse Talentlink’ er ikke længere konkurrencedygtigt, når vi kigger på, hvad der ellers findes på markedet. Vi har også oplevet en hel del problemer med den obligatoriske integration til Jobnet, og derfor sendte Aarhus Kommune indkøb af et nyt rekrutteringssystem i udbud i 2018. Valget af nyt system er landet på ’Emply Hire’, som den tværmagistratslige funktionsgruppe for rekruttering og styregruppen for løn- og arbejdsgiverforhold har vurderet til at være det mest brugervenlige og intuitive.

Emply Hire gør det mere enkelt at styre en rekrutteringsproces, og det er lettere for et ansættelsesudvalg at evaluere kandidaterne. En ny og spændende funktionalitet er, at kandidaterne får mulighed for at præsentere sig selv i videoklip som del af ansøgningen. Implementeringsfasen for Emply Hire er i gang, og vi tager det i brug allerede 1. februar 2019. Sidst i januar gennemføres der undervisning for superbrugerne, hvor de bliver introduceret til systemet ved hands-on undervisning.

Hvem bliver brugere af Emply Hire?

  • Alle medarbejdere i Sundhed og Omsorg får automatisk rollen som ’ansættelsesudvalgsmedlem’
  • Alle med OPUS rollerne ’central personalemedarbejder’, ’decentral personalemedarbejder’ eller ’leder’ får automatisk rollen ’rekruttør’. Disse medarbejdere kan kendes på, at de i dag har adgang til fanen Lønservice i Opus Rollebaseret Indgang
  • 15 personer (1-2 udpeget i hvert område og forvaltningsafdelinger) bliver superbrugere
  • 2 personer (Max Jensen, Strategi og Udvikling, og Dorrit Mogensen, Opus og Regnskab) bliver administratorer

Rollerne/rettighederne tildeles automatisk via en systemoverførsel mellem OPUS og Emply, og gælder pr. 1. februar 2019. Systemet har single sign on, og det vil senere blive meldt ud, hvordan systemet skal tilgås.

Læs mere om brugerroller i Emply Hire

Superbrugerne forventes at understøtte rekrutteringsmedarbejderne og ansættelsesudvalgsmedlemmerne, når de har behov for det.

Se, hvem der er superbrugere i Sundhed og Omsorg

Der vil være en overgangsperiode, hvor der vil være opslag både i Lumesse og i Emply. Fra 1. februar 2019 skal alle nye stillingsopslag oprettes i Emply, og Lumesse vil blive afviklet, når der ikke flere aktive stillingsopslag.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Dorrit Mogensen på dmo@aarhus.dk, eller Max Jensen på mjen@aarhus.dk.