Hvilke velfærdsteknologier er der brug for i hjemmeplejen?

De næste fire år skal der sættes fokus på, hvordan velfærdsteknologi og hjælpemidler kan hjælpe borgere, som er knyttet til hjemmeplejen. Derfor har alle direktioner fået en invitation, hvor op til fire medarbejdere eller ledere i hvert område (fra hjemmeplejen og sundhedsenhed) inviteres til workshop om opstart af indsatsen.

Workshoppen finder sted d. 25. februar på DokkX kl. 8.30-12.30. Der skal blandt andet udvælges et hjemmeplejeteam og en sundhedsenhed, som kan være afprøvningsområde. Formålet er at afdække, hvilke teknologier og hjælpemidler indsatsen skal indeholde og hvilke kompetencer, medarbejdere har brug for, inden hele indsatsen rulles ud i alle områder.

Som leder kan du:

  • Hjælpe til med at finde op til fire ledere/medarbejdere fra hvert områdes hjemmepleje og sundhedsenhed, som kan deltage i workshoppen.

Se invitation

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Louise Møldrup Jensen, lomj@aarhus.dk eller Susanne Riiser, suri@aarhus.dk fra Center for Frihedsteknologi