Nyt fælles ledertraineeforløb i Aarhus Kommune

I Sundhed og Omsorg har vi i nogle år haft trainee-forløbet ”Væksthus for før-ledere”. Det har vi, fordi vi gerne vil arbejde praksisnært med ledelsesudvikling. De gode erfaringer fra den indsats har betydet, at vi nu får ét, fælles ledertrainee-forløb i Aarhus Kommune.

Det nye, fælles ledertraineeforløb, der er rettet mod medarbejdere med både lederlyst og -potentiale, er et individuelt skræddersyet udviklingsforløb med fokus på en stærk kobling mellem uddannelse og praksis.
Udgangspunktet for deltagelse i ledertraineeforløbet er en indstilling fra nærmeste leder. Hvis ledertraineen ikke tidligere har deltaget i Aarhus Kommunes fælles lederafklaringsforløb, skal han eller hun forinden opstarten have taget en personlighedstest og fået feedback på testen.
Tilmelding til ledertraineeforløbet sker via KursusPortalen og tilmelding skal i dette forår foregå inden 1. april 2019.

På AarhusIntra kan du læse mere om både trainee-forløbet og om de andre før-lederuddannelser, der findes i kommunen.

Hør Michaela Lovén, viceforstander i Område Viby-Højbjerg, fortælle om hendes forløb fra ledertrainee til viceforstander

Har du spottet en medarbejder med lyst til og potentiale for ledelse?
Så kan du læse mere om de tre forskellige tilbud – eller slå på tråden til HR: Rikke Steen Andersen, rista@aarhus.dk

Har du allerede en ledertrainee – eller er du ledertrainee i Sundhed og Omsorg?
Så skal du ikke gøre yderligere. Du fortsætter blot i dit forløb.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Rikke Steen Andersen i HR på rista@aarhus.dk