Har du en ung kollega, der fortjener at blive fejret?

Med ‘Velfærdens Talent 100’ hylder FOA Ungdom og PenSam 100 unge talenter under 35 år, der arbejder på velfærdsområder og hver dag gør en forskel for andre mennesker. De 100 udvalgte bliver fejret på Christiansborg d. 25. april, og der bliver udgivet et magasin, hvor de unge talenter bliver præsenteret. Du har indtil d. 24. februar til at nominere en eller flere kollegaer.

Læs mere og nominér en kollega

I Sundhed og Omsorg vil vi også gerne fejre de kolleger, der bliver nomineret – uanset om kollegaerne bliver udvalgt til ‘Velfærdens Talent 100’ eller ej. Derfor inviterer vi jer, der nominerer en kollega, til også at dele jeres nomiering af en kollega med os på kommunikation@mso.aarhus.dk, så deler vi de gode historier med resten af Sundhed og Omsorg.