Ledelsestræf 2019

Hvert år i oktober samles chefer, ledere, forstandere og ledertrainees til det årlige ledelsestræf. I år er datoen den 24. oktober.

Sidste år var vi samlet under overskriften ”Dilemmaledelse” – og startskuddet lød til udviklingsforløbet og samarbejdet med Aarhus Universitet: ”Strategi og datainformeret ledelse”. På Ledelsestræf 2019 slår vi knude på det år, vi har samarbejdet med Aarhus Universitet. Og som andre år kommer rammen til at danne plads til dialoger med lederkollegaer fra andre dele af Sundhed og Omsorg. Det endelige program for dagen vil du modtage inden sommerferien 2019.

Tilmelding
For chefer, ledere og forstandere i Sundhed og Omsorg er deltagelse i det årlige ledelsestræf obligatorisk – og du vil derfor i de kommende uger modtage en tilmelding og en kalenderinvitation fra KursusPortalen. Hvis du er uopsætteligt forhindret i at deltage, skal du give besked til Mette Schjeldahl med@aarhus.dk senest den 1. oktober. Tilsvarende skal du give besked, hvis du er vegetar, skal have glutenfri kost eller andet. Er du ledertrainee i Sundhed og Omsorg eller leder i en af de selvejende institutioner, skal du også skrive til Mette Schjeldahl med@aarhus.dk senest den 1. oktober.

Som chef skal du:

  • sikre, at du, ledere og forstandere har mulighed for at deltage d. 24. oktober