Spørgeskema til medarbejdere med over 30 dages sygefravær i 2018

På torsdag d. 4. april bliver der sendt et spørgeskema til de medarbejdere, der enten havde over 30 dages sygefravær eller mere end 5 perioder med sygdom i 2018. Medarbejderne er anonyme, når de besvarer spørgeskemaet. Spørgeskemaet bliver sendt ud af Cabi, og ingen ansatte ved Aarhus Kommune får adgang til svarene.

Når medarbejderne besvarer spørgeskemaet, bliver vi klogere på, hvordan vi som arbejdsplads kan medvirke til at forebygge, at medarbejdere bliver syge, og ikke mindst hvordan vi kan bidrage til, at sygemeldte medarbejdere kan vende hurtigere og bedre tilbage til jobbet.

Som leder skal du:

  • Orientere relevante medarbejdere om, at de på torsdag modtager et spørgeskema fra Cabi. Det tager cirka 10 minutter at udfylde spørgeskemaet.

Spørgeskemaundersøgelsen er en del af projekt Nye veje til nærvær, som du kan læse mere om på AarhusIntra