Stresscoach til sygemeldte medarbejdere

I Sundhed og Omsorg har vi fokus på at fastholde sygemeldte medarbejdere.
Stresssygemeldinger kan være komplekse og langvarige, og har konsekvenser for både den sygemeldte, kollegerne og borgerne. Som et led i arbejdet med at hjælpe stresssygemeldte medarbejdere hurtigst og bedst muligt tilbage til arbejde, tilbyder HR Arbejdsmiljø og Sygefravær som pilotprojekt, stresssygemeldte medarbejdere et forløb hos en certificeret stresscoach.
Målgruppen er medarbejdere, der indenfor den seneste måned er blevet sygemeldt med stresssymptomer. Da der er tale om et pilotprojekt, skal deltagerne, og deres leder, anonymt besvare nogle få evalueringsspørgsmål. Til gengæld betaler HR Arbejdsmiljø og Sygefravær for coachsamtalerne. Der er afsat penge til fem forløb, som fordeles efter først til mølle princippet.

Som leder kan du:

  • Kontakte Rikke Stephensen eller Trine Bjerg i HR Arbejdsmiljø og Sygefravær for at høre mere om tilbuddet, eller tilmelde en stresssygemeldt medarbejder.