Borgeropkald direkte til Sundhed og Omsorgslinjen

Borgernes telefoniske henvendelser til hjemmeplejens hovednumre bliver flyttet til Sundhed og Omsorgslinjen mellem 12-15. Vi starter med at flytte opkaldene i Område Christiansbjerg 4. juni og herefter i Område Midt. Efter sommerferien vil opkald til de øvrige områder også blive flyttet til Linjen.

Som leder skal du:

  • Vide, at projektgruppen kontakter jer forud for flytningen af opkald i jeres område, og aftaler en tidsplan med jer. Og sørge for at relevante medarbejdere er orienteret om ovenstående. Alle områderne er repræsenteret i projektet ved en leder, som vil være med til at sikre kommunikationen ud i organisationen til relevante medarbejdere. 

Læs nyheden “Én Indgang gør det mere enkelt” på AarhusIntra

Har du spørgsmål?
For spørgsmål kontakt projektleder Torben Jensen torben@acconoor.dk