Sådan får du flere faglærte ansatte

Projekt Fra ufaglært til faglært– Invitation til informationsmøde – Bliv klædt på til serviceassistentelever
Er du leder for ufaglærte medarbejdere, inviteres du hermed til et vigtigt informationsmøde omkring uddannelsestilbud til serviceassistent. 

For at vi kan uddanne serviceassistentelever, så skal du som leder tage aktiv del i planlægningen af praktik. Du bliver derved en meget vigtig medspiller i dine medarbejderes udvikling. Til informationsmødet vil Aarhus TECH fortælle om uddannelsens opbygning og hvilke forventninger der stilles til jer som ledere. Du vil blandt andet blive klædt på til hvordan du skal forholde dig til de ”nye” medarbejdere og det projekt, som de ansatte bliver en del af.

Projektleder Camilla Wittendorf Reich vil også have mulighed for at besvare spørgsmål i løbet af informationsmødet.

Upåagtet om du som leder har ufaglærte medarbejdere, som potentielt ønsker en serviceassistentuddannelse, vil vi anbefale dig at deltage i informationsmødet.

Til informationsmødet deltager:

  • HR – Strategi og Udvikling
  • Aarhus Tech
  • Uddannelseskonsulent fra MSO

Tid og sted
4. september 2019 kl. 13.30-15.30. Lokation findes efter tilmeldingsfrist 27. august. Tilmelding til Jacob Kiilerich-Laursen på jackl@aarhus.dk.

Har du spørgsmål?
For spørgsmål til selve projektet kontakt Camilla Wittendorf Reich(HR- Strategi & Udvikling) på telefon 89 40 97 84 eller cwr@aarhus.dk

Spørgsmål til tilmelding kontakt Jacob Kiilerich-Laursen(HR- Strategi & Udvikling) på  jackl@aarhus.dk

Spørgsmål til serviceassistentuddannelsen kontakt Lone Withen Petersen (Aarhus TECH) på telefon 50 71 49 81 eller lowp@aarhustech.dk