Skab et sikkert arbejdsmiljø

22. august bliver det muligt at lave observationer i Cura vedrørende borgers adfærd og svingende funktionsniveau. Observationerne vedrører arbejdsmiljøforhold, der udgør særlige risici for medarbejdere. De markeres i Cura under kortet ”Vigtigt” på Borgers Overblik. Andre arbejdsmiljøforhold skal du fortsat beskrive i ”Generelt” til besøgsplanen.

Som leder skal du:

  • Orientere din arbejdsmiljørepræsentant og medarbejdere om de nye muligheder for risikostyring. Og sørge for at medarbejderne fortsat bruger RisiKort og portalen RisiKataLoop til en fuldstændig risikostyring.

Har du spørgsmål?
Spørgsmål til det arbejdsmiljøfaglige: Kontakt Anette Østergaard, konsulent i Arbejdsmiljø & Sygefravær, på anoe@aarhus.dk eller telefon 51 57 62 91

Spørgsmål til Cura: Kontakt Cura support på telefon 51 57 69 31