Husk at besvare spørgeskema

Alle chefer og ledere i Sundhed og Omsorg har igennem det seneste år taget del i forløbet ’Strategi og datainformeret ledelse’. I den forbindelse gennemfører Aarhus Universitet i uge 37-40 den afsluttende ledelsesudviklingsundersøgelse.

Alle chefer, ledere og medarbejdere har derfor d. 8/9 modtaget en mail fra Lotte Bøgh Andersen med link til besvarelse af undersøgelsen. Vedlagt er forslag til, hvordan du som chef eller leder kan kommunikere til dine medarbejdere omkring undersøgelsen og hjælpe med at fremme en høj svarprocent.

Som leder skal du:

  • Selv besvare undersøgelsen og opfordre dine medarbejdere til at besvare den

Dokumenter

Se Illustration af forskellene mellem de tre undersøgelser: ledelsesudvikling, medarbejdertrivsel og brugertilfredshed

Se Forslag til mailtekst

Se nyhed fra 13. august om spørgeskemaundersøgelser i efteråret

Har du spørgsmål?
Kontakt Thomas Kaalby Povlsen fra Kommunikation & Analyse på thkapo@aarhus.dk