Husk at registrere forløbsansvarlige i Cura

Vidste du, at det er muligt at få en oversigt i Faktacentret over andel borgere i de forskellige forløbstyper, der har en navngiven forløbsansvarlig i Cura? Under Indsats og Forløb har du adgang til rapporten Forløbsansvarlig.
Vælg område og leverandør, og se andel borgere, i de forskellige forløbstyper, der har en forløbsansvarlig. Du har mulighed for at gå ned på borgerniveau for at se, hvilken faggruppe der er forløbsansvarlig for den enkelte borger.
Husk at alle borgere i enkelt, sammensat og varigt forløb – hvor borgeren har betydeligt nedsat funktionsevne – skal have en forløbsansvarlig. Borgere i varigt forløb – der har moderat nedsat funktionsevne – skal ikke have en forløbsansvarlig.

Som leder kan du bruge data fra Faktacentret til at følge op på, om de borgere, der skal have en forløbsansvarlig, har dette.