Debat om DHL

Aarhus Kommune bruger to millioner om året på at medarbejderne deltager i DHL, og rådmand Jette Skive vil nu bede byrådet om at bruge nogle af pengene på et andet sundhedstiltag; nemlig at undgå at unge begynder at ryge.

Det har skabt debat både i medierne og på vores eget intranet; skal deltagere både have DHL-madpakke og grillpølser, har vi brug for nye løbetrøjer hvert eneste år, skal medarbejderne selv betale noget, og tænker vi på trave- eller løbeturen i Mindeparken som et socialt arrangement, et personalegode eller noget, der gør medarbejderne sundere og ryster os sammen?

Det er et meget godt billede på, at vi arbejder i en organisation, hvor der hele tiden skal træffes politiske prioriteringer, og at de har en betydning for vores hverdag. Det er en stafet, som både ledere og medarbejdere godt kan gribe og bruge som en god anledning til at tale om, hvordan vi helst vil være sammen på arbejdspladsen, og hvad der er vigtigst for os.

Se Jette Skives kommentar på AarhusIntra – følg og deltag i debatten!