Få driftsinfo om Cura fra Serviceportalen

Fra mandag 11. november bliver driftsinformation om Cura sendt via Serviceportalen. Øvrig information om Cura, som for eksempel information om nye vejledninger og handlingsanvisninger, bliver fortsat sendt via SharePoint med “CuraNyt” som afsender. Grunden til at vi skifter fra Sharepoint til Serviceportalen er, at mange modtagere oplever forsinkelser på driftsinformation via Sharepoint og derfor ikke bliver informeret i tide. I overgangsperioden fra Sharepoint til Serviceportalen, bliver driftsinformation om Cura sendt fra begge kanaler. Men fra 1. november er det nødvendigt at være tilmeldt Serviceportalen, for at modtage driftsinformation om Cura. 

Som leder skal du:

  • Sørge for at dine medarbejdere tilmelder sig driftsinformation fra Serviceportalen så de modtager driftsinformation om Cura på deres arbejdsmail.

Tilmeld dig driftsinformation fra Serviceportalen